Іноземна за профспрямуванням

March, 16
20. Соуси та гарніри (записати рецептуру та технологію приготування соусів та гарнірів, переглянути відео)
21. Лабораторно-практична робота. "Меню. Позиції меню" (ст. 363738) (Anne Baude. Ready to Order. Workbook)

March, 17
22. Тема уроку: Обслуговування бенкетів

March, 18
Тема уроку 24: Напої(Anne Baude. Ready to Order. Students' Book)

Тема уроку 25: Лабораторно - практична робота "Класифікація напоїв"(роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)

March, 19
Тема уроку 26 : Коктейлі (Anne Baude. Ready to Order. Students' Book)
Матеріали уроку (ст. 50, ст. 51)

Тема уроку 27: Лабораторно - практична робота "Безалкогольні, алкогольні та змішані напої"(роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)
Матеріали уроку (ст. 30, ст. 31)

Тема уроку 28: Посуд для приготування та подачі напоїв(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)
Матеріали уроку (ст. 42, ст. 43, ст. 44)

March, 23
Тема уроку 29: Лабораторно - практична робота: Ємкості для подачі напоїв (переглянути відео, записати та вивчити назви бокалів та чашок, їх вмістимість )

Тема уроку 30: Обслуговування. Напої (переглянути відеоматеріали, попрактикуватись)
Відеоматеріал 1, 2, 3, 4, 5

March, 24
Тема уроку 31:  The bill,please(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)
Матеріали уроку (ст. 79, 80, 82)

Тема уроку 32: Лабораторно - практична робота.The bill,please (ст. 49, 50) (виконані роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)(Anne Baude. Ready to Order. Students' Book)

March, 25
Тема уроку 33: Лабораторно - практична робота. Review (ст. 8485(Anne Baude. Ready to Order. Studnts' Book)

Тема уроку 34: Контрольна робота (V 1 - для учнів за списком (від 1 до 13(Вередин - Коцай))V 2 - для учнів від 14 до 25 (Кудрич - Яців))виконані роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)


March, 26
Тема уроку 35: Підсумковий урок (підсумовую результати навчання, допрацьовуємо Лабораторно - практичні роботи та надсилаємо на  kurotchinlilya@gmail.com, також іншими питаннями надсилаєте на цю ж адресу)