Організація обслуговування

Підручник: В.В. Архіпов, В.А. Русавська. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

Відповіді на завдання скидати менi на ел.пошту:  iryna.tsyunyk2014@gmail.com

16 березня
Тема 35. Рекомендації страв і вино-горілчаних виробів (Д/З  ст.111-113 вивчити і відпрацювати навики)

17 березня

18 березня

19 березня
Тема 44. Оформлення бланків рахунків. (Д/з: законспектувати і вивчити)

23 березня
Тема 45. Практична робота№11.Оформлення бланків рахунків. (Д/З: виконати завдання)
Тема 46. Форми розрахунку  із споживачами. (Д/з: законспектувати і вивчити)

24 березня
Тема 47. Практична робота № 12.  Розрахунок із споживачами(ВІДЕО)    (Д/З: виконати завдання)

25 березня
Тема 48. Прибирання використаного посуду та приборів.Прибирання бару. (Д/З ст.103-104, законспектувати і вивчити)
Тема 49. Практична робота № 13.Прибирання використаного посуду.    (ВІДЕО)   (Д/З: виконати завдання)

26 березня