Іноземна за профспрямування

March,19

Тема уроку 26 : Коктейлі (Anne Baude. Ready to Order. Student's Book)
Матеріали уроку (ст. 50, ст. 51)

Тема уроку 27: Лабораторно -практична робота: Безалкогольні, алкогольні та змішані напої(роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)
Матеріали уроку (ст. 30, ст. 31)

March, 26
Тема уроку 28: Посуд для приготування та подачі напоїв(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)
Матеріали уроку (ст. 42ст. 43ст. 44)

Тема уроку 29: Ємкості для подачі напоїв (переглянути відео, записати та вивчити назви бокалів та чашок, їх вмістимість )

April, 1
Тема уроку 30:  Обслуговування. Напої (переглянути відеоматеріали, попрактикуватись)
Відеоматеріал 12, 345

April, 2
1. Тема уроку 31:The bill,please(Anne Baude. Ready to Order. Workbook)
Матеріали уроку (ст. 798082)

2. Тема уроку 32:Лабораторно - практична робота.The bill,please (ст. 49, 50)(Anne Baude. Ready to Order. Students' Book) (роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)

April, 9
1. Тема уроку 33: Review (ст. 84, 85(Anne Baude. Ready to Order. Studnts' Book)

2. Тема уроку 34: Контрольна робота (V 1 - для учнів за списком (від 1 до 15(Асланіді М. - Козак М. )), V 2 - для учнів від 16 до 29 (Кузьма С. - Шифурка Р.))виконані роботи надсилати на kurotchinlilya@gmail.com або на Viber 0934570721)
 
April, 16
Тема уроку 35: Підсумковий урок (підсумовую результати навчання, допрацьовуємо Лабораторно - практичні роботи та надсилаємо на  kurotchinlilya@gmail.com, також інші питання надсилайте на цю ж адресу)