Організація обслуговування

Підручник: В.В. Архіпов, В.А. Русавська. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства

Відповіді на завдання скидати менi на ел.пошту:  iryna.tsyunyk2014@gmail.com

16 березня
Тема 38. Обслуговування споживачів у торговому залі. (Д/З ст.101-103 з підручника вивчити і відпрацювати навики)

17 березня
Тема 40. Рекомендації страв і вино-горілчаних виробів. (Д/з: ст. 111-117 - законспектувати і вивчити)

23 березня
Тема 41. Одержання страв і напоїв та їх подача.(Д/З:  ст.108, 110-111, законспектувати і вивчити)

24 березня
Тема 43. Подача страв і напоїв. (Д/З:  ст.117-136, законспектувати і вивчити)

31 березня

1 квітня               
Тема 45. Подача вино-горілчаних виробів і безалкогольних напоїв.  (Д/З:  законспектувати і вивчити)
Тема 47. Обслуговування швецьких столів.   (Д/З:  законспектувати і вивчити)
Тема 48. Обслуговування фуршетних столів.   (Д/З:  законспектувати і вивчити)

7 квітня
Тема 49. Сервіс тютюнових виробів.    (Д/З:  законспектувати і вивчити)
Тема 51. Оформлення бланків рахунків.  (Д/З:  законспектувати і вивчити)

8 квітня

14 квітня
Тема 53. Форми розрахунку зі споживачами.   (Д/З:  законспектувати і вивчити)

21 квітня
Тема 55. Прибирання використаного посуду та приборів. Прибирання бару.     (Д/З ст.103-104, законспектувати і вивчити)

28 квітня

4 травня