Організація обслуговування

Підручник: Організація обслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства

Відповіді на завдання скидати менi на ел.пошту:  iryna.tsyunyk2014@gmail.com

17 березня
Тема 49. Сервірування столів (Д/З: ст. 66-88)

20 березня
Тема 50. ЛПР: Сервірування столу до сніданку. (Д/з: засервірувати стіл до сніданку та вислати фотозвіт)
Тема 51. ЛПР: Сервірування столу до обіду.  (Д/з: засервірувати стіл до обіду та вислати фотозвіт)

24 березня
Тема 52. ЛПР: Сервірування столу до вечері.  (Д/з: засервірувати стіл до вечері та вислати фотозвіт)

27 березня
Тема 53. Контрольна робота.  (Виконати К.р., скопіювати і вислати мені на пошту)
Тема 54. Класифікація методів і форм обслуговування.  (Д/з: законспектувати і вивчити)

31 березня
Тема 55. Класифікація прийомів та бенкетів.  (Д/з: законспектувати і вивчити)

3 квітня
Тема 57. Бенкет-фуршет.   (Д/з: законспектувати і вивчити)

7 квітня
Тема 59. Бенкет-коктейль  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 60. Бенкет-прийом затипом «шведського столу».  (Д/з: законспектувати і вивчити)

10 квітня
Тема 62. Бенкет за столом з повним обслуговуванням офіціантами.  (Д/з: ст 145-166, законспектувати і вивчити)

14 квітня
Тема 63. Бенкет за столом зчастковим обслуговуванням офіціантами.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
по даній темі) - готову роботу надіслати на ел. пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com 

15квітня
по даній темі) - готову роботу надіслати на ел. пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com 

17 квітня
Тема 66. Бенкет-чай.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 67. Особливості обслуговування тематичних бенкетів.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 68. ЛПР: Відпрацювання навичок зобслуговування тематичних бенкетів.  (Д/з: скласти презентацію 
по даній темі) - готову роботу надіслати на ел. пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com 
21 квітня
Тема 69. Комбінований бенкет.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 70. Дипломатичний прийом у денний час.   (Д/з: законспектувати і вивчити)

24 квітня
Тема 71. Дипломатичний прийом у вечірній час.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 72. Організація підготовки  до прийому іноземних делегацій.   (Д/з: законспектувати і вивчити)

28 квітня
Тема 73. Обслуговування гостей за типом бенкет-прийом.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 74. Обслуговування учасників з’їздів, конференцій, фестивалів.  (Д/з: ст.213-216 законспектувати і вивчити)
4 травня
Тема 75. Послуги з організації харчування в готелях.    (Д/з: ст.217-220 законспектувати і вивчити)

5 травня
Тема 76. Обслуговування іноземних туристів.     (Д/з: законспектувати  коротко і вивчити)
Тема 77. Послуги з організації пасажирів залізничного транспорту.     (Д/з: ст.220-236 законспектувати і вивчити)
Тема 78. Послуги з організації харчування в аеропорту  на борту літака.    (Д/з: ст.236 -257 коротко законспектувати)

8 травня
Тема 79. Організація обслуговування в місцях масового відпочинку.   (Д/з: ст.258 -259 коротко законспектувати)
Тема 80. Самостійна робота.    (роботу надіслати на ел. пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com ) 

13 травня 
Тема 81. Зустріч та розсаджування споживачів у торговому залі.   (Д/з: ст.101 законспектувати і вивчити)
Тема 82. Прийом замовлення від споживачів.    (Д/з: ст.101-103 законспектувати і вивчити)
Тема 83. Рекомендація страв та напоїв.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
15 травня
Тема 85. Правила отримання і подачі страв та напоїв.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 86. Вивчення етикету споживання страв.  (Д/з: законспектувати і вивчити)

18 травня
Тема 87. Правила подачі страв і напоїв.  (Д/з: законспектувати і вивчити)

20 травня
22 травня
Тема 93. Порядок оформлення рахунків.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
( Виконати завдання і надіслати на ел.поштуiryna.tsyunyk2014@gmail.com )
Тема 95. Розрахунок з відвідувачами в торговельній залі.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
25 травня 
Тема 96. Розрахунок з відвідувачами за барною стійкою.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 98. Додаткові послуги в підприємстві ресторанного господарства.  (Д/з: законспектувати і вивчити)

26 травня 
Тема 100. Прибирання використаного посуду.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 101. Способи збирання посуду і приборів.  (Д/з: законспектувати і вивчити)

27 травня 
Тема 102. Кейтирингове обслуговування.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 105. Підсумкове заняття.   (підведення підсумків очного та дистанційного навчання)