Виробниче навчання

29 травня
1. Тема уроку: "Підготовка столової білизни"

Вступний інструктаж


   Інструкційна карта: "Застеляння столу скатертиною"
    В підготовку столової білизни входить також складання серветок. ( переглянути відеоматеріал та відпрацювати навики складання серветок)
     

Складання серветок.mp4


   Домашнє завдання: застелити стіл скатертиною, скласти серветки і прислати фотозвіт.

    30 травня
   Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до сніданку"
   Інструкційна карта: "Попередня сервіровка столу до сніданку"                                                                                                                     

Попереднє сервірування столу до сніданку.mp4


     Домашнє завдання: виконати попередню сервіровку столу до сніданку та вислати фотозвіт.

   1 червня
    Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до обіду"
  

Попередня сервіровка до обіду.mp4


     Домашнє завдання: 1- виконати кілька видів сервіровки до обіду та вислати фотозвіт;
                                                  2- виконати завдання.

   2 червня
     Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до вечері"

Сервіровка столу до вечері.mp4


     Домашнє завдання: виконати та вислати фотозвіт сервіровки столу до вечері        - із трьох страв;
                                                                                                                                                                         - із чотирьох страв;
                                                                                                                                                                         - із п’яти страв. 

   3 червня
    Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до бенкетів"

Сервірування банкету з повним обслуговуванням.mp4

  
 Д/з: 1- записати послідовність сервірування столу для бенкету з повним обслуговуванням;
              2- виконати попередню сервіровку до бенкету та прислати фотозвіт.

   
    4 червня
     Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до бенкетів"



     5 червня
     Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до офіційних бенкетів"
          


 Д/з: виконати сервіровку скляним посудом до бенкету одним із поданих способів та здати фотозвіт.


      6 червня
      Тема уроку: "Попередня сервіровка столів до бенкет-фуршетів закусочних"

попередня_сервіровка_до_бенкет-фуршету_закусочного.ftqfL.mp4


   Д/з: 1. Описати варіанти посуду подачі гарячих закусок;
             2. опишіть варіанти подачі холодних закусок.
              3. Зобразіть схематично сервіровку до бенкет-фуршету закусочного на 30 персон.