Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Навчальний посібник: Технологія приготування борошняних кондитерських виробів

Відповіді на завдання скидати менi на ел.пошту:  iryna.tsyunyk2014@gmail.com

17 березня
Тема 84. Приготування вафельного тіста (Д/з: Законспектувати і вивчити)

20 березня

24 березня
Тема 88. Технологія приготування виробів із вафельного тіста. (Д/З: Законспектувати і вивчити)

27 березня
Тема 90. ЛПР: Приготування вафельного  тіста та виробів з нього.   (ВІДЕО)   (Д/з: спекти вафельні вироби на вибір і вислати фотозвіт)
Тема 91. Технологія приготування пісочного тіста.  ( Д/з: ст.100, законспектувати і вивчити)

30 березня
Тема 92. Приготування пісочного напівфабрикату.   ( Д/з: ст.101-102, законспектувати і вивчити)

31 березня
Тема 93. Технологія приготування  пісочного десертного тіста( Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 94. Вироби із пісочного тіста. ( Д/з: законспектувати і вивчити) 

3 квітня
Тема 95. Технологія приготування пісочного печива.  ( Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 96. Технологія приготування виробів з пісочного тіста.  ( Д/з: законспектувати і вивчити)

6 квітня 
Тема 97.  Технологія приготування виробів з пісочного тіста.    ( Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 98. Недоліки, що можуть виникати при приготуванні пісочного тіста.     ( Д/з: законспектувати і вивчити)

7 квітня
Тема 99. ЛПР: Приготування пісочного тіста та виробів з нього.   (Д/з: спекти вироби з пісочного тіста на вибір і вислати фотозвіт) 
                               (ВІДЕО 1)   (ВІДЕО 2)
Тема 100. Технологія приготування прісного здобного тіста.   ( Д/з: законспектувати і вивчити)

10 квітня
Тема 101. Приготування прісного здобного тіста та вироби з нього. - див. вище у навчальному посібнику ст. 112-113. (Д/з: законспектувати)
Тема 102. Приготування виробів з прісного здобного тіста. - див. вище у навчальному посібнику ст. 114-116. (Д/з: законспектувати)
Тема 103. Приготування виробів з прісного здобного тіста - вивчити інформацію, перейшовши на посилання:

https://edu.glogster.com/glog/10-5624/27l57o7mbmq       (там переглянути відео і прокрутити рецептури- законспектувати їх)

13 квітня
Тема 104. Приготування прісного листкового тіста.    ( Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 105. Приготування виробів із прісного здобного  шарованого тіста.   ( Д/з: законспектувати і вивчити)

14 квітня
Тема 107.  ЛПР: Приготування прісного здобного  тіста та виробів з нього.  ( виконане завдання надіслати на ел пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com )

17квітня
Тема 108. Пряничне тісто.  (Д/з:законспектувати і вивчити)
Тема 109. Технологія приготування пряничного тіста.  (Д/з: див. у посібнику вище ст. 116-119, законспектувати і вивчити)
Тема 110. Вироби з пряничного тіста.(див.ст.120-125 у посібнику вище)   (Д/з:законспектувати і вивчити)

21 квітня
Тема 111. Недоліки, що можуть виникати при виготовленні пряничного тіста та виробів з нього.(див.ст.120 у посібнику вище)  (Д/з: записати таблицю недоліків та вивчити шляхи запобігання)
(Д/з: виконати завдання,  а також, за бажанням, спекти і прислати фотозвіт на додаткову оцінку)

24 квітня
Тема 113. Види бісквітного тіста.    ( Д/з: див. у посібнику вище ст.125-126, законспектувати і вивчити)
Тема 114. Технологія приготування бісквітного тіста основного.    ( Д/з: див. у посібнику вище  ст.127, законспектувати і вивчити)
Тема 115. Технологія приготування бісквітного тіста нового.     ( Д/з: див. у посібнику вище ст.128, законспектувати і вивчити)

27 квітня
Тема 116. Технологія приготування бісквітного тіста з наповнювачами.   ( Д/з: див. у посібнику вище ст.128-130, законспектувати і вивчити)
Тема 117. Технологія приготування  масляного бісквіту.   ( Д/з: див. у посібнику вище ст.134-137, законспектувати і вивчити)

28 квітня
Тема 118. Приготування виробів з бісквітного тіста.   (Д/з:законспектувати і вивчити)
Тема 119. Приготування виробів з бісквітного тіста.     (Д/з:законспектувати і вивчити)

4 травня 
Тема 120. ЛПР: Приготування бісквітного тіста.  (ВІДЕО 1)  (ВІДЕО 2) ( виконане завдання надіслати на ел пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com )

5 травня
Тема 121. Бісквітні тістечка.     (Д/з: ст. 211-213 законспектувати і вивчити)

6 травня
Тема 122. ЛПР: Приготування бісквітного тістечок.   ( виконане завдання надіслати на ел пошту: iryna.tsyunyk2014@gmail.com )
Тема 123. Технологія приготування бісквітних тістечок поштучних і нарізних.   (Д/з:  ст. 213-216 законспектувати і вивчити)

8 травня
Тема 124. Технологія приготування кексів.    (Д/з:  ст. 138-139 законспектувати і вивчити)
(Д/з: виконати завдання,  а також, за бажанням, спекти і прислати фотозвіт з рецептурою на додаткову оцінку)
Тема 126.  Технологія приготування тортів.    (Д/з:  ст. 264-265 законспектувати і вивчити)

12 травня
Тема 127. Технологія виготовлення тортів.    (Д/з: ст. 264-265 законспектувати і вивчити)

14 травня
(за бажанням, спекти бісквітне тістечко на вибір із тих, що ми вивчили або за своїм рецептом і прислати фотозвіт на додаткову оцінку)
Тема 130. Асортимент і класифікація тістечок. Мигдально-горіхове тісто і вироби з нього.   (Д/з: ст.142-145  законспектувати і вивчити)
Тема 131. Технологія приготування простих нарізних  тістечок масового попиту з різних видів тіста.  (Д/з: ст.139-142 законспектувати і вивчити)
Тема 132. Технологія приготування простих поштучних тістечок масового попиту з різних видів тіста.  (Д/з: ст.145-148 законспектувати і вивчити)
Тема 133. Технологія приготування бісквітних тістечок.  (Д/з: ст.217-219 законспектувати і вивчити)

15 травня
Тема 134. Технологія приготування бісквітних тістечок.  (Д/з: ст.220-224 законспектувати і вивчити)
Тема 135. Технологія приготування бісквітних тістечок.  (Д/з: ст.225-227 законспектувати і вивчити)
Тема 136. Технологія приготування бісквітних тістечок.   (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 137. Технологія приготування пісочних тістечок.    (Д/з:  ст. 232-237 законспектувати і вивчити)
Тема 138. Технологія приготування пісочних тістечок.    (Д/з: ст. 238-246 законспектувати і вивчити)

19 травня
Тема 139. Оздоблення тортів і тістечок із шоколаду. (Д/з:  ст. 204-209 законспектувати і вивчити)
Тема 140. ЛПР: Технологія виготовлення заварного тіста та виробів з нього.  (Д/з: виконати завдання,  а також, за бажанням, спекти заварне і прислати фотозвіт з рецептурою на додаткову оцінку)        (ВІДЕО)

21 травня
Тема 141. Недоліки, що можуть виникати при приготуванні тістечок. (Д/з: ст.130,134,137 законспектувати недоліки, їх причини та способи усунення.)
Тема 142. Технологія приготування білково-повітряних тістечок.  (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 143. ЛПР: Приготування крихтових тістечок.    (ВІДЕО)   (Д/з: виконати завдання,  а також, за бажанням, спекти і прислати фотозвіт з рецептурою на додаткову оцінку)
Тема 144. Бісквітні торти.   (Д/з:  ст. 265-266 законспектувати і вивчити)
Тема 145. Бісквітно-кремові торти. (Д/з:  ст. 267-269 законспектувати і вивчити)

22 травня
Тема 146. Приготування простих  бісквітних тортів масового попиту.  (Д/з:  ст. 270-274законспектувати і вивчити)
Тема 147. Приготування простих  бісквітних тортів масового попиту.  (Д/з:  ст. 275-282 законспектувати і вивчити)
Тема 148. Приготування простих  бісквітно-кремових тортів.  (Д/з:  ст. 283-287 законспектувати і вивчити)
Тема 149. Приготування простих  пісочних тортів.  (Д/з:  ст. 290-291 законспектувати і вивчити)

25 травня
Тема 150. Приготування простих  пісочних тортів.   (Д/з:  ст. 292-294 законспектувати і вивчити)
Тема 151. Приготування простих  вафельних тортів масового попиту.    (Д/з:  ст. 304-306 законспектувати і вивчити)
Тема 152. ЛПР: Приготування тортів масового попиту з різних видів тіста.   ( Д/з: підготуватись до К.р.)

26 травня
Тема 153. Порядок нанесення на торти оздоблення.      (Д/з: законспектувати і вивчити)
Тема 154. Правила зберігання і транспортування тортів і тістечок.     (Д/з: законспектувати і вивчити) 
Тема 156. Підсумкова контрольна робота. 
Тема 157. Підсумкове заняття.    (підведення підсумків очного та дистанційного навчання)