Виробниче навчання

27 травня
1. Тема уроку: "Приготування пампушків"
    Технологічна картка до уроку

Тема 4. Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з нього

28 травня
2. Тема уроку: "Приготування млинців з сиром та повидлом"

29 травня
3. Тема уроку: "Приготування млинців з м’ясом".

30 травня
4. Тема уроку: "Приготування вафельних листів"

1 червня
5. Тема уроку: "Приготування вафельних трубочок"

2 червня
6. Тема уроку: "Приготування пісочного пирога"

3 червня
7. Тема уроку: "Приготування пісочних тістечок"
     Технологічна картка до уроку

4 червня
8. Тема уроку: "Приготування пісочного печива"

5 червня
9. Тема уроку: "Приготування ватрушок з прісного здобного тіста"

6 червня
10. Тема уроку: "Приготування сочників з прісного здобного тіста"

9 червня
11. Тема уроку: "Приготування соленого печива з прісного здобного тіста"

10 червня
12. Тема уроку: "Приготування пряників"

11 червня
13. Тема уроку: "Приготування медівника"

12 червня
14. Тема уроку: "Приготування коржа медового"

13 червня
15. Тема уроку: "Приготування печива бісквітного"

15 червня
16. Тема уроку: "Приготування рулету бісквітного"

16 червня
17. Тема уроку: "Приготування кексів бісквітних"

17 червня
18. Тема уроку: "Приготування бісквітного тістечка"

Тема 5. Приготування тістечок і тортів масового попиту
18 червня
19. Тема уроку: "Приготування тістечок: пісочне кільце"

19 червня
20. Тема уроку: "Приготування тістечок: з глазурованою помадкою"

20 червня
21. Тема уроку: "Приготування тістечок: кошичок з кремом і фруктовою начинкою"

22 червня
23. Тема уроку: "Приготування рулету з масляно-горіховим кремом"

23 червня
24. Тема уроку: "Приготування торта "Пісочно-фруктового"

24 червня
25. Тема уроку: "Приготування торта "Прага"

25 червня
26. Тема уроку: "Приготування торта "Бісквітно-кремового"

26 червня
27. Тема уроку: "Приготування торта "Славутич"