Виробниче навчання

28 травня
1. Тема уроку: "Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, тюфтельки"

Вступний інструктаж


Подача страв


29 травня
2. Тема уроку: "Приготування котлетної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї: рулет з макаронами"

Вступний інструктаж

1 червня
3. Тема уроку: "Приготування розсипчастої гречаної каші"

Встуний інструктаж

2 червня
4. Тема уроку: "Приготування в’язких каш: каші пшонної з гарбузом"

Вступний інструктаж

3 червня
5. Тема уроку: "Приготування рідких каш: каші рисової на молоці"

Вступний інструктаж

4 червня
6. Тема уроку: "Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з кисломолочним сиром"

Вступний інструктаж


7. Тема уроку: "Приготування страв з бобових: квасоля відварна з томатом і цибулею"

Вступний інструктаж

Тема: "Приготування страв з яєць"
8. Тема уроку: "Варіння яєць у шкаралупі"

Вступний інструктаж


9. Тема уроку: "Приготування яєць смажених"

Вступний інструктаж


10. Тема уроку: "Страви і гарніри з варених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна"

Вступний інструктаж