28 травня Тема 6: Механічна кулінарна обробка м’яса, м’ясопродуктів, сільськогосподарської птиці, субпродуктів, приготування напівфабрикатів. Урок 1. Механічна кулінарна обробка м’яса. Д/З: Відповісти на тест: 1. Якою водою слід обмивати м‘ясо: -холодною -теплою -гарячою 2. Вкажіть частини туші, які використовують для смаження: -шийна, пахвина, грудинка; -лопаткова частина, бокова частина задньої ноги; -вирізка,товстий і тонкий край. Фото виконаного завдання надіслати у Вайбер 0637324965. 29 травня Урок 2. Приготування котлетної маси і напівфабрикатів з неї: котлети, биточки, тюфтельки. Технологічна картка Д/З: Зробити розрахунок сировини на 4 порції котлет вагою 50 г (по 3 колонці технологічної карти) та приготувати напівфабрикати. Фото виконаного завдання надіслати у Вайбер. 1 червня Урок 3. Приготування котлетної маси і напівфабрикатів з неї: рулет з начинкою із вареного яйця і пасерованої цибулі. Д/З: Приготувати одну порцію напівфабрикату рулету. Для приготування рулету потрібно: 200 г котлетної маси з меншою закладкою хліба. Для приготування начинки - зварити одне яйце, охолодити, порізати дрібним кубиком, перемішати з пасерованою цибулею, сіллю і перцем. Фото виконаного завдання надіслати у Вайбер. 2 червня Урок 4. Освоєння прийомів порціонування та панірування напівфабрикатів. Д/З: Запам’ятати всі види панірування. 3 червня Урок 5. Механічна кулінарна обробка субпродуктів, кісток. 4 червня Урок 6. Механічна кулінарна обробка птиці. Д/З: Розібрати курку на окремі частини як показано у відео. Знімки з проробленим завданням викласти у Вайбер на мою сторінку 5 червня Тема: Приготування страв з круп, макаронних виробів і бобових Урок 7. Приготування каш різної консистенції: розсипчасті, в’язкі. Д/З: Зробити розрахунок сировини та приготувати 2 порції каші гречаної розсипчастої з маслом. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 6 червня Урок 8. Приготування каш різної консистенції: рідкі. 9 червня Урок 9. Приготування страв з макаронних виробів: макарони відварні з жиром, зі сметаною, з сиром. Д/З: зробити розрахунок сировини та приготувати 1 порцію ( 200 г) макаронів з маслом. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 10 червня Урок 10. Приготування страв з бобових: квасоля відварна з томатом і цибулею. Д/З: Правильно приготувати квасолю або горох. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 11 червня Тема 7: Приготування супів Урок 11. Приготування овочевого пасерування. Д/З: Приготувати овочеве пасерування. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 12 червня Урок 12. Приготування супів картопляних з крупами, бобовими. Д/З: зробити розрахунок сировини і приготувати 2 порції супу картопляного з горохом. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 13 червня Урок 13. Приготування супів картопляних з макаронними виробами, супів з різних овочів. Д/З: Приготувати суп овочевий для своєї сім’ї. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 15 червня Урок 14. Приготування супів молочних з крупами, макаронними виробами. Д/З: Приготувати суп молочний рисовий поданий у відео закладці. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 16 червня Тема 8: Приготування страв з яєць. Урок 15. Приготування яєць у шкаралупі. Д/З: зварити яйця як показано у відео. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 17 червня Урок 16. Приготування яєць смажених. Д/З: Приготувати яєчню з зеленою цибулею. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 18 червня Тема 9: Приготування страв і гарнірів з овочів. Урок 17. Страви і гарніри з варених овочів: картопля відварна, картопляне пюре, капуста відварна. Д/З: зробити розрахунок сировини та приготувати 2 порції картоплі відвареної (молодої) з маслом (по 1 колонці технологічної карти). Не забудьте зелень при подаванні. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 19 червня Урок 18. Страви та гарніри з припущених овочів: капуста білоголова з соусом, овочі припущені у соусі. Д/З: приготувати 2 порції страви" Овочі припущені". Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 20 червня Урок 19. Страви та гарніри зі смажених овочів: картопля смажена основним способом з сирої та вареної, картопля смажена у фритюрі. Д/З: Приготувати 2 порції картоплі смаженої (по 1 колонці). Замість кулінарного жиру брати олію рафіновану. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 22 червня Урок 20. Страви та гарніри зі смажених овочів: котлети морквяні, котлети капустяні. Д/З: приготувати капустяні або морквяний котлети згідно відео. Фотознімки з виконаним завданням надіслати у Вайбер. 23 червня Урок 21. Страви та гарніри із запечених овочів: картопля запечена, капуста запечена та ін. Д/З: приготувати картоплю по селянськи для вашої сім’ї (можна взяти молоду дрібну картоплю). Хто приготує капусту запечену і зніме на відео- бонус від майстра в/н. 24 червня Тема 10: Приготування прісного тіста та виробів з нього. Урок 22. Приготування прісного тіста та виробів з нього: локшина та галушки. Д/З: приготувати домашню локшину (1 яйце, 140 г борошна). Також заохочую зробити галушки, дуже смачно) 25 червня Урок 23. Приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з різними начинками. 26 червня Урок 24. Приготування прісного тіста та виробів з нього: вареники з ягодами. 27 червня Урок 25. Приготування прісного тіста та виробів з нього: пельмені. 30 червня Урок 26. Перевірна робота. |
@ Дистанційне навчання > Група К-19.3 >