https://photos.app.goo.gl/LC7RwAAvwfQu6Uu57
Брейн-ринг

 18 листопада 2020 року проведено територіальні змагання ХХІІ чемпіонату з інтелектуальної гри "Брейн-ринг" у Вище професійне училище № 19 м. Дрогобича
Учасниками змагань були чотири заклади професійної(професійно-технічної) освіти Львівщини, а саме: Стрийське вище художнє професійне училище - команда "Палітра", Бориславський професійний ліцей - команда "Юнікс", Вище професійне училище №8 м.Стрия - команда "Тінейджери", Вище професійне училище №19 м. Дрогобича - команда "Вітамін D".
Команда нашого ліцею "ЮНІКС" у складі: Зеленяк Руслана (К-17.2), Олексовський Назар (К-17.2), Візнер Софія (К-17.2), Асланіді Марко (К-17.2), Здендяк Соломія (К-19.3) під керівництвом викладача Рачинської Ірини Володимирівни здобула ІІІ місце у цих змаганнях. Дякуємо учасникам за активну і цікаву гру!
https://photos.app.goo.gl/BTS54qqqeGqwVhjy8
Кваліфікаційні пробні роботи з професії "Кухар" (3 розряд)

Цього тижня завершилася виробнича практика у групі К-19.2 і 9 листопада учні виконували кваліфікаційні роботи кухаря 3 розряду. Юні кухарі майстра виробничого навчання Паращак Любові Василівни достойно пройшли свій перший кваліфікаційний іспит. Вітаємо!!!
ЗНО (ДПА) 2021

Працівниками Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти розроблено інформаційні картки про деякі особливості формату ЗНО-2021 загалом та тестування з української мови (української мови і літератури) й математики зокрема
https://photos.app.goo.gl/F7RNF7qitoFa89337
Виробнича практика з професії "Кухар"

Декілька груп кулінарного профілю уже вийшли на навчання. Але група К-19.2 під керівництвом майстра Паращак Любові Василівни продовжує частувати учнів та працівників ліцею смачними і гарячими обідами. 
https://photos.app.goo.gl/yvvk1kLJGWfFtqDc7
Кваліфікаційні пробні роботи з професії "Бармен"

27 жовтня учні четвертого курсу групи К-17.2  виконували кваліфікаційні пробні роботи з професії "БАРМЕН". Завданням кожного учня було приготувати коктейль та десерт. Учні продемонстрували всі свої знання та навички здобуті в стінах ліцею та удосконалені на виробничій практиці.
https://lh3.googleusercontent.com/IZfeuqu-hDB2hWrlFqF0Jh-zHDP3jz0zDN84R3RuuAsUrFdGb3TXAPwre2Divs9MZsDSt3SOEuqMRQ7h4YzSHnrhuSwdN-frbLoRZwuWKkY3oAB9TXsLFChc2tHaA6GEevvEK3x2hy_rddHoX5w_vEzuZDEnThkfKWf2uZPeJrFQq2DnuSrmFDNPOpoAhg4PhiWUkZN9n0v2Sp3jZQ26NG0xvnBIn9hb_MP2NbroCXxVeYOeDAsyqZxnAY54QNLjFBvcTR1FbD-F_k0JbO3F2UeJtJ_lQQsT1I3czZ0dgJsmEcznHOgf4S4ruoktbyzHi82UibB-dPXb4toM61BnYa2kSHhQ0kebGo8sFeEiCjijuO1ItzoI9__fOybYIjYTTFuGSAS2FvezrgLUQkVvWRpyZiJzWTSgHeoovE9x8DzwUw2_C3Ea8B8XRlM27xdrwXWzx1f5eGX4yVD-4tuN_dkxOpONSJRdEtEjVQqkyz2ek9YM2wwZNI-qJow0rQsnYpY4BAdCg0US31Ctdfpobi3hqCo544A36CmVuM8LVZwNEL_WwLa_-1IPSw8xL65v64fHIE1apot_2NE_Ao1NOjz6xAo_-ZrD-uR4u_qzCg-xP8YAf41NP-sQp8HfUyrsUetasmDmIgcPVv7vTI5SlI3PatEDcED6SLqMZqXsvdrlRBkNiq4VtcLA94sKLw=w750-h563-no?authuser=0
Святкування Міжнародного дня кухаря

З нагоди Міжнародного дня кухаря та з метою піднесення престижу професії в Бориславському професійному ліцеї у період з 13 по 20 жовтня проводилися профорієнтаційні заходи (з дотриманням карантинних умов). 
13.10.2020 р. - викладач спецпредметів Удовенко Наталія Миколаївна провела відкритий урок в гр. К-20.2 "Основи мікробіології. Загальні характеристики харчових захворювань";
15.10.2020 р. - учні гр. К-19.3, під керівництвом майстра в/н Журавчак Галини Орестівни, провели майстер-клас для учнів першого курсу з приготування традиційних українських страв (деруни, кабачки у клярі та голубці)
20.10.2020 р. - викладач спецпредметів Цюник Ірина Зенонівна на основі відеоролика, який вона використовувала для профорієнтації в соцмережах, ознайомила учнів першого курсу за професією "Кухар, кондитер, бармен" з професією "Кухар", діяльністю учнів під час навчання, професійними досягненнями випускників попередніх року. А на завершення учні гр. К-19.3 пригощали першокурсників приготовленими гамбургерами.