5123 «Бармен» За період навчання учні отримують рівень кваліфікації: бармен 4 розряду. Кваліфіковані робітники цієї професії повинні уміти:
- обслуговувати споживачів:
пропонувати, показувати, реалізовувати готові до споживання
безалкогольні, слабоалкогольні напої (пиво, фруктові та мінеральні води, соки),
кондитерські вироби, закуски, страви;
- готувати обмежений асортимент
алкогольних та безалкогольних напоїв, змішаних
напоїв,
холодних і гарячих страв, закусок;
- складати заявки та отримувати напої, кулінарну
продукцію та покупні товари;
- відбракувати неякісні товари за
органолептичними показниками;
- забезпечувати зберігання напоїв,
кулінарної продукції та покупних товарів відповідно до термінів і режиму зберігання;
- оформляти вітрини та барну стійку, утримувати їх у належному
стані;
- експлуатувати та обслуговувати аудіо та відеоапаратуру;
- контролювати додержання споживачами культури поведінки;
- вести необхідний облік,
складати та здавати товарні звіти;
- підраховувати та здавати гроші.
Навчання кваліфікованих робітників проходить в кабінетах спецдисциплін, лабораторії та навчально-виробничому пункті під керівництвом висококваліфікованих викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання. Кабінети: - Технології приготування їжі
- Санітарії та гігієни
- Інформаційних технологій
- Охорони праці
- Економіки
- Професійної етики і психології
Лабораторія:
Навчально-виробничий пункт: |
|