7412 «Кондитер»
За період навчання учні отримують рівень кваліфікації: кондитер 3 розряду.
 
Кваліфіковані робітники цієї професії повинні уміти:
  • готувати прості масові торти, тістечка та інші поштучні кондитерські і хлібобулочні вироби з нанесенням трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладним поєднанням фарб із різних видів сировини (борошняної, сирної маси або морозива); 
  • виготовляти різні види тіста, кремів, начинок, фаршів; готувати напівфабрикати, штампувати, формувати та викладати вироби на листи; 
  • оздоблювати вироби помадкою, марципаном, шоколадом, кремом тощо; 
  • передавати на гартування вироби з морозива; 
  • випікати (смажити) вироби; 
  • визначати готовність тістових заготовок до випікання, садити їх у піч або у варочні (пекарські) шафи, стежити за процесом випікання, закінченням випікання (варіння) виробів, виймати їх, охолоджувати.

Навчання кваліфікованих робітників проходить в кабінетах спецдисциплін, лабораторії та навчально-виробничому пункті під керівництвом висококваліфікованих викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання.

Кабінети:
  • Технології приготування борошняних кондитерських виробів 
  • Інформаційних технологій
  • Охорони праці
  • Економіки
  • Устаткування підприємств харчування
  • Лабораторія:

  • Кулінарії