5123 «Офіціант» За період навчання учні отримують рівень кваліфікації: офіціант 3 розряду. Кваліфіковані робітники цієї професії повинні уміти:
- готувати
зал до обслуговування споживачів, отримувати посуд, прибори, столову білизну;
- полірувати
посуд, прибори;
- складати серветки різними способами;
- здійснювати попереднє
сервірування столів;
- приймати замовлення від споживачів;
- отримувати страви в
роздавальні та в буфеті;
- подавати страви і напої;
- обслуговувати неофіційні
бенкети;
- оформляти рахунки і розраховуватися по них із споживачами;
- прибирати
використаний посуд та прибори;
- замінювати столову білизну.
Навчання кваліфікованих робітників проходить в кабінетах спецдисциплін, лабораторії та навчально-виробничому пункті під керівництвом висококваліфікованих викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання. Кабінети: |