5123 «Офіціант»
За період навчання учні отримують рівень кваліфікації: офіціант 3 розряду.
 
Кваліфіковані робітники цієї професії повинні уміти:
  • готувати зал до обслуговування споживачів, отримувати посуд, прибори, столову білизну; 
  • полірувати посуд, прибори; 
  • складати серветки різними способами; 
  • здійснювати попереднє сервірування столів; 
  • приймати замовлення від споживачів; 
  • отримувати страви в роздавальні та в буфеті; 
  • подавати страви і напої; 
  • обслуговувати неофіційні бенкети; 
  • оформляти рахунки і розраховуватися по них із споживачами; 
  • прибирати використаний посуд та прибори; 
  • замінювати столову білизну.

Навчання кваліфікованих робітників проходить в кабінетах спецдисциплін, лабораторії та навчально-виробничому пункті під керівництвом висококваліфікованих викладачів спецдисциплін та майстрів виробничого навчання.

Кабінети:
  • Технології приготування їжі
  • Товарознавства
  • Інформаційних технологій
  • Охорони праці
  • Економіки
  • Професійної етики і психології
  • Лабораторія:

  • Кулінарії
  • Навчально-виробничий пункт:

  • Кафе-бар
  • Дегустаційна зала